Verzending / Terugname


Levering

Verzendingskosten zijn altijd voor rekening van de koper. De kosten hiervan zijn vermeld bij de bestelling en afhankelijk van de hoeveelheid en de aard van de producten. Voor levering naar landen buiten België gelieve vooraf contact met ons op te nemen via e-mail (contact@wijnen-bruyninckx.be). Wij verpakken alle producten zorgvuldig voor verzending en zijn niet aansprakelijk voor beschadiging of verlies van artikelen, toegedaan door derden of de vervoerder.

Levertijd

Artikelen worden verzonden via een vervoerder zodra uw betaling is ontvangen of mogen mits contante betaling op het afhaaladres gevorderd worden. We streven ernaar om de bestelling binnen 10 werkdagen te verzenden. U ontvangt een e-mail ter bevestiging van verzending. De levertijd is maximaal 30 dagen, tenzij anders is overeengekomen. Indien de levertijd niet haalbaar is, zullen wij u hier tijdig van op de hoogte stellen en u de mogelijkheid bieden om de overeenkomst te ontbinden of een nieuwe levertijd overeen te komen. Reeds betaalde bedragen worden bij ontbinding binnen 30 dagen teruggestort.

Terugnames

Indien de aankoop onverhoopt niet aan uw wensen voldoet, bestaat de mogelijkheid om te retourneren. U heeft u het recht om zonder opgave van redenen binnen 7 kalenderdagen na ontvangst van uw bestelling, de koopovereenkomst te annuleren en uw bestelling te retourneren. Verzendkosten voor de retourzending zijn voor kosten van de koper. Het artikel dient onbeschadigd, ongebruikt en in de oorspronkelijke verpakking aan ons te worden teruggestuurd naar ons adres zoals vermeld op de contactpagina.

Wijnen-bruyninckx.be zal in geval van retourneren binnen 30 dagen na ontvangst van de geretourneerde order het betaalde bedrag voor het product terugbetalen.

Vermeld in geval van terugzending uw naam, uw rekeningnummer en plaatsnaam waar de rekening loopt. Wij behouden het recht om retourzendingen te weigeren wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt, wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd of wanneer de goederen niet in originele verpakking retour zijn verzonden. Beschadiging of verlies van producten tijdens de retourzending is voor rekening en risico van de klant.